Život, pyramidy a skutečný význam symbolu svastika

Výsledek obrázku pro buddha svastika

Svastika je symbol, na který často zapomínáme, případně k němu nemáme kladný vztah. Je možné, že by svastika byla symbolem vesmírného tvoření, vzhledem k tomu, že zobrazuje rotaci cyklů? Kříž ve tvaru svastiky, kdy jsou ramena kříže zalomena po směru hodinových ručiček, býval uctíván jako příznivé znamení světla a nesmrtelnosti. Symbol svastiky můžeme najít na keramice starého Řecka, stejně tak u amerických indiánů, na kamenných monolitech objevených v Anglii z dob pohanských. V Číně a Indii je svastika považována za významný symbol štěstí, symbol nekonečna. Tento znak je nepřehlédnutelný také v barevných obrazech, vyjadřujících Buddhovo učení – je základem indických mandal. V tibetské mystice najdeme jak svastiku levotočivou, tak pravotočivou – obě představují dvě navzájem na sebe působících opačné síly (energie), představují vyrovnání sil tvoření a zániku. Svastiku najdeme vyobrazenou na hrudi nebo chodidlech Buddhy. Svastika je zároveň symbolem ohně, prastarý symbol Slunce. Slunce určuje vnímání času na Zemi – zahnutá ramena svastiky představují plynoucí čas. Čas plynoucí pro duše v uzamčeném (trojrozměrném) prostoru. V pradávných symbolech můžeme najít svastiku, která má na konci každého ramene vyobrazen srpek – symbol Měsíce. Slunce a Měsíc opět představují principy ženské a mužské energie.

Výsledek obrázku pro buddha story

Svastika symbolizuje tajemství Buddhova srdce. Indický výraz ,,swasti“ znamená – štěstí

Vesmírem prostupují dvě základní VLNY energie – mužský a ženský princip. Pokud se tyto dvě energie (vesmírné vlny) protnou, vytvoří svastiku – tedy život. Jinými slovy je svastika symbolem dvou energií (jin a jang), energií, které dokáží ohnout a uzamknout prostor – a tak vytvořit trojrozměrnou realitu. Symbol svastiky je skrytý také v pyramidách se čtvercovou základnou.

Základy magie, Lilith: „Nic má svůj opak ve slůvku Něco. Něco, čili první manifestovaná skutečnost, má číslo jedna. První sefirou je Keter, která se vynořuje z nicoty. Jednička náleží v hebrejštině písmeni alef, které má význam vůl či tele. Tele jako mládě, které se právě narodilo, tak jako se jednička narodila z nuly. V pozdějších učeních se objevuje toto mládě především jako dítě a jeho magická či náboženská moc. Symbolem dítěte byl ve starém Egyptě točící se kříž, svastika, který tvarově připomíná písmeno alef. Tentýž symbol se zároveň užívá ve smyslu hromu trhajícího oblohu. Podobnost s právě rodícím se dítětem zřejmě nemusím zdůrazňovat. Proto jen podotknu, že dítě je v symbolismu chápáno vždy jako bezpohlavní, ani-muž, ani-žena. Symbolismus dítěte odpovídá v tarotu kartě Blázna…“

 Výsledek obrázku pro jin jang

Pyramida je trojrozměrným ztvárněním svastiky

„Princip vzniku prostorového života, mechanismus uzamčení prostoru.“

„Tady je zobrazen princip vzniku prostorového života, neboli mechanismus uzamčení prostoru. Pouze síla dvou Bohů, zobrazená ve svastice, dokáže ohnout a uzamknout prostor, ale uzamknout jen v podobě pyramidy. Prostorový život je pyramidální. Tak se rozhodli Bohové, kteří stvořili Duši v podobě svastiky! Jen pyramidou je možné uzamknout prostor a zachovat tak svastiku… tedy Duši!“

„…V kabale je napsáno, že Vesmírem prostupují vlny energie přicházející od Boha Vesmíru a Boha Onoho světa, ale že život vypukne, až se tyto dvě vlny protnou a v protnutí vytvoří bod Kairos, kde se čas stlačuje a kdy dokáže divy, protože dvě vlny spojené Kairosem tvoří svastiku.“

(Pyramidální svastika je základ prostorového života, podle knihy: Hledání města bohů, autor: Ernst Rifgatovič, časopis Medium.)

Výsledek obrázku pro pyramid

Kairos je v řecké mytologii bůh příhodného času, bůh příhodné příležitosti a nejpříhodnějšího okamžiku

O vesmírných vlnách nám v mnoha mýtech vypráví též symbol hadí síly – symbol životní energie. Had v přírodě vytváří svým pohybem vlnovku – vlní se – ne náhodou najdeme symbol hadí síly napříč veškerou mystikou. Tím se dostáváme ke spirále, dalšímu symbolu života. Čakry (točivé víry – torzní pole) v lidském těle se spirálovitě otáčí. Když se pozorně podíváme na svastiku, tak jde v podstatě o spirálu.


Pokud spojíme levotočivou a pravotočivou svastiku, dostaneme symbol čtverce

Pyramida má čtvercovou základnu. Čtverec je symbolem hmoty, Země, života ve hmotě. Člověka a přírodu ovlivňují a svým způsobem vytváří čtyři živly. Princip čtyř živlů operuje v každém lidském těle – mágové znalí věci dokáží pomocí energie živlů ovládat svůj život (tvořit v realitě). Pyramidy v Egyptě skrývají, mimo jiné, tajemství životní energie. Stejně tak se s životní energií pracuje v novodobých stavbách v podobě pyramid. Stejně tak pyramidy v Mexiku – video Nassim Haramein!!!

Trojrozměrná realita je jednou z mnoha, všechny existují společně vedle sebe. Dvě základní energie vesmíru ohýbají prostor a vytvářejí „pyramidy života“. Prostorový život je podle teorie badatele Ernesta Rifgatoviče „pyramidální“.

Výsledek obrázku pro mexican pyramid
Teotihuacan, Mexiko


Můžeme z těchto informací odvodit, že svastika je, mimo jiné, symbolem duše?
Duše je ve své podstatě „bezpohlavní“, obsahuje současně energie mužského i ženské principu (stejně jako andělé, stejně jako původní člověk Adamah). Vtělená duše do fyzického těla (uzamčená v prostoru) prožívá život v prostorové realitě. Po smrti fyzického těla se duše vrací do fraktální reality – ke své božské přirozenosti. Fraktální realita je prosta času, duše je zde zcela svobodná, není zatížená prostorovým tělem, je bezrozměrná. Duše se ve fraktálním světě pohybuje rychlostí myšlenky, tvoří rychlostí myšlenky. Meditace umožňují duši uzamčené v (pyramidové) prostorové realitě odpoutat se od hmotného těla, a krátkodobě navštívit fraktální svět – jemnohmotné reality (astrální putování a další mystické zážitky).

Pokud existuje NĚCO, co nazýváme Bohem, skutečná podstata energie a vědomí, tak nejdříve ze všeho musel být stvořen fraktální svět – svět volného času, ve kterém žijí svobodní Lidé – Mysli, jak poznamenává Ernst Rifgatovič. Kde Člověk Mysl není zatížen prostorovým světem. Svět energie čistého vědomí, inteligentní TVOŘIVÉ energie.

Výsledek obrázku pro spiritual

Dnes už víme, že každá buňka fyzického těla má vlastní torzní pole

Jemnohmotný svět skrývá reality, které dnes už potvrzuje i teoretická fyzika. Nepřímo potvrzuje existenci vesmírného vědomí, reinkarnaci, a sílu slov a myšlenek. Jednou z nejzajímavějších teorií je teorie torzního pole. Všechny buňky v lidském těle mají společné vědomí. Buňky reagují na myšlenky a emoce, jak pozitivní, tak negativní (zdraví – nemoc). Myšlenky jsou informace, které se okamžitě, bez časové prodlevy šíří pomocí torzních polí – pomocí točivých vírů. V paralelní realitě vytváří hologramy, které se „časem“ zhmotňují v uzamčeném trojrozměrném prostoru – realitě vnímané lidským vědomím. Hologramy sobě si podobných myšlenek si můžeme představit jako obrazy psychických informací, které vytváří energetická pole vědomí s nekonečnými kvanty informací. Tento informační prostor zahrnuje různé paralelní reality, jedné z nich říkáme „Onen svět“. Onen svět představuje minulost, přítomnost a budoucnost jako jedinou veličinu. Vtělená duše do pozemského těla je s vesmírným vědomím spojena skrze podvědomí, komunikace probíhá například pomocí intuice.

Výsledek obrázku pro spiritual

Odkud pochází původ slova VÍRA, věřit? Vír, Víry, vířivé = torzní pole?

Uvědomujeme si dostatečně, že POHYB je síla, která utváří čas?

Pohyblivá torzní pole, energie v podobě kuželovitých točivých vírů, vznikají, pokud je porušena klidová energie prostoru fyzikálního vakua. Tyto víry vznikají pomocí zvukových vln, ty vytvářejí pohyb. Cokoliv má nějaký tvar, cokoliv je vyřčeno, cokoliv se pohne, cokoliv vydává zvuk, prostě vše, co je stvořeno v trojrozměrné realitě, existuje v paralelních realitách. Podle teoretické fyziky, a podle matematických rovnic, existují tyto paralelní světy všude kolem nás, pouze na jiných, neviditelných frekvencích. Naše vnímání je „uzamčeno“ na nižších frekvencích, proto paralelní reality bezprostředně nevnímáme.

Pravotočivá svastika (po směru hodinových ručiček) vykazuje kladnou energii – symbol tvoření. Levotočivá svastika (proti směru hodinových ručiček) vykazuje zápornou energii – symbol ničení a rozpouštění. To samé platí pro symbol spirály. (S tímto faktem souvisí spousta rituálních úkonů v magii.) Pro čakry, (točivé víry), platí to samé – vše je skryto v symbolice dvou hadů obtáčejících se proti sobě kolem hole. Zablokované čakry mohou mít nízkou frekvenci, případně se otáčejí nesprávným směrem. S těmito fakty souvisí sexuální energie mezi mužem a ženou, a spousta dalších spirituálních záležitostí.

Výsledek obrázku pro galaxy

Torzní pole (nositel informací) vesmírného vědomí: teoreticky představují energii/hmotu vědomí, skupenství neznámé látky. Torzní pole se šíří otáčivým vířivým pohybem ve tvaru kuželů. Pokud se nad tím zamyslíme, tak tento pohyb vytváří celý náš svět od jádra atomu. Jádro atomu se točí kolem své osy, kolem jádra se pohybují elektrony. Planeta Země, všechny ostatní planety, a Měsíc se také točí kolem své osy, pohybují se kolem Slunce. Spirály v přírodě vidíme všude, od buňky, embrya až po hurikány. (Nassim Haramein se ve videu také zmiňuje o hurikánech. David E. Schoen napsal (související) knihu – Božská bouře: HURIKÁNY!!!.)

Výsledek obrázku pro galaxy

Číslo tři je významné magické číslo. Magické jsou také tyto tři vesmírné energie: gravitační, elektromagnetická, a energie torzního pole. V magii se používají násobky čísla tři: 3, 6, 9. Nikola Tesla svého času prohlásil: „Kdo pochopí 369, pochopí tajemství vesmíru.“

Torzní pole disponují inteligencí, která VŠECHNO VÍ, vše o minulosti, současnosti i budoucnosti vesmíru. Přitom přenos informací není podmíněn časem, rychlost přenosu informací (myšlenek, představ, emocí) je v podstatě okamžitá.

27.08.2016
obrazec v obilí AVEBURY 27. 8. 2016

Ještě si můžeme připomenout symbol rovnoramenného kříže

Symbol kříže je s velkou pravděpodobností odpozorován z oblohy. Dávné civilizace pozorovali na obloze komety nejen jednochvosté, komety se čtyřmi chvosty byly sice vzácné, zato vytvářely na nebi zářící kříže. Tyto nebeské kříže byly dokonce pozorovány ve tvaru svastiky – zářící ,,lomený“ kříž na nebi vznikl při otáčení komety. Kometa je ledové těleso, chvost komety se vytváří pokud se kometa dostane do vnitřní části sluneční soustavy. Přiblížením se ke Slunci začne led roztávat a vytvoří nápadný ohon – ten směřuje vždy od Slunce. Některé teorie nám dokonce říkají, že vesmírné komety v sobě nesou zárodky života. Hvězda, která dovedla tři krále (mágy) k místu, kde se měl narodit Ježíš, bývá zobrazována jako kometa.

Složitost vesmíru je nezměrná a ve své podstatě nepoznatelná. Hledáme nápovědy, znamení a souvislosti, a snažíme se poznat Pravdu. Tajemství jsoucího světa, tajemství bohů oděných do stříbřitého hvězdného šatu, tajemství přírody a záhady samotného života, který se nám představuje ve velkém množství forem, je otázka, kterou se člověk zabývá od dávnověku. Pravda je všude kolem nás – záhadná, tajemná, skrytá a matoucí. Někdy je doslova zářící, přesto ji nevidíme, nevšimneme si, neslyšíme ozvěnu nekonečna.

zdroj: psychologiechaosu.cz

Komentáře